کد خبر: 118875665
تاریخ انتشار: دوشنبه 26 تير 1396
خانه » خبر گزاری ها » دانشجو » مجلس از منافع ملی در قراردادهای جدید نفتی دفاع کند/ ضعف دولت در مذاکرات با دشمن به عظمت ملت ایران ضربه زد ه است
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

میرزایی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بناب از عملکرد ضعیف مجلس در پرونده قراردادهای جدید نفتی و عدم رسیدگی به فعالیت وزیر نفت انتقاد کرد.

به گزارش چی 24 به نقل از دانشجو:

میرزایی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بناب در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد قرارداد نفتی دولت با شرکت فرانسوی توتال ضمن اشاره به سالروز قطع روابط ایران و فرانسه به علت خصومت‌های فرانسه علیه ایران در دوران جنگ تحمیلی گفت: تجربه قبل و بعد از انقلاب جمهوری اسلامی ایران از نشان می‌دهد که رفتار دولت فرانسه نسبت به جمهوری اسلامی تغییر نکرده است. فرانسه‌ای که امروز در حوزه میادین نفتی با ایران وارد قرارداد سرشار از سود توتال شده است همان فرانسه‌ای است که ملجا همیشگی منافقین بوده و در مذاکرات هسته‌ای نیز سنگ اندازی‌های بسیاری داشته است. این فرانسه همان فرانسه‌ای است که خون‌های آلوده را به ایران وارد کرد لذا گذشته دولت فرانسه و بدعهدی شرکت توتال در قرارداد گذشته خود با ایران نشان می‌دهد که سابقه خوبی در رابطه با ایران ندارد. 

 

میرزایی افزود متاسفانه دولت و وزارت نفت در مورد قراردادهای نفتی فرامین رهبر انقلاب و منافع ملی را دور زدند. سوال این است که چرا باید این قراردادها به صورت محرمانه منعقد شود و متن کامل قرارداد توتال در اختیار مجلس قرار نگیرد. 

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بناب تصریح کرد همان‌طور که می‌دانید قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء فازهای مختلف پارس جنوبی را بدون استفاده از حتی یک مهندس خارجی تکمیل و به اجرا رسانده است لذا بهانه انتقال تکنولوژی برای بستن قرارداد با شرکت بدعهد توتال کافی نیست. متاسفانه این رویکرد اعتمادی به دشمن در جای جای دولت یازدهم دیده شده است. باید از آقای زنگنه پرسید شما با سابقه‌ای که از شرکت توتال سراغ دارید و افتضاحی که در پرونده کرسنت به بار آمد چرا دوباره دست اعتماد به سوی غربی‌ها دراز می‌کنید؟

 

وی خاطر نشان کرد دولت امروز نقش یک اپوزیسیون را بازی می‌کند اما بهتر است توانمندی‌های سپاه را نادیده نگیرند. این نگاه عدم اعتماد به توان داخلی در مسئولان دولتی به حدی عمیق است که بارها توسط مسئولان دولت علنا اعلام شده است و تنها در یک موضع اعلام کرده‌اند که ما توانایی خودکفا شدند در هیچ صنعتی جز آبگوشت بزباش و قرمه سبزی را نداریم. 

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بناب گفت: مسئله بعدی موضوع کوتاهی مجلس در این زمینه است که چرا با وجود سابقه پر التهاب و سوء مدیریتی بیژن زنگنه دوباره منابع کشور را در حوزه نفت به وی واگذار کرده‌اند؟ و چرا اکنون به طور جدی به این قضیه ورود نمی‌کنند؟ بیست سال زمان زیادی است که به توتال داده شده است.

 

وی در پایان تاکید کرد از روحانی انتظار نیست که کابینه جهادی و انقلابی تشکیل دهد کافی است تنها افرادی بیایند که نسبت به مشکلات کشور و دشمنی دشمن واقع‌بین باشند. بسیاری از عملکردهای ضعیف دولت فعلی در شأن نظام جمهوری اسلامی نیست و تاکنون ضربه‌های زیادی به عظمت ملت ایران زده است.

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین